Speciaal­zaken

Blijf je onderscheiden.

De markt van eten en drinken verandert continu. Het is dan ook belangrijk om je te blijven onderscheiden. Natuurlijk op het gebied van service, maar ook als het gaat over je assortiment. De consument verwacht steeds meer. Zeker tijdens de speciale dagen in het jaar. Kerst is het belangrijkste moment voor iedereen in de foodbranche, maar ook momenten als Pasen en Pinksteren zijn aanleiding om flink uit te pakken.

Het assortiment van Ruig op het gebied van wild, gevogelte en specialiteiten past perfect binnen het aanbod van een speciaalzaak. De vraag naar een stukje vlees uit de vrije natuur neemt in hoge mate toe. Foodspecialiteitenwinkels, waaronder slagerijen, kunnen daar zeer zeker hun voordeel mee doen. En met de brood- en keukenspecialiteiten maak je je assortiment compleet.

Onze assortimenten zijn van bijzonder hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen marktconforme prijzen. Omdat wij zelf veel producten produceren en de rest importeren uit heel Europa (en daarbuiten), is het aanbod bijzonder volledig. Bekijk onze brochures of neem contact op met één van onze accountmanagers.


  Onze brochures

  Alvast een kijkje in onze keuken? Dan zijn de brochures van Ruig een goed startpunt. Daarin vind je onder andere een selectie van ons assortiment. 

  Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Met onze ervaring en jouw expertise komen we tot een mooi resultaat!

  Verkrijg­baarheid

  Sligro zelfbediening

  In 36 Sligro-vestigingen in Nederland vind je een shop-in-shop vestiging van Ruig. Dus ook bij jou in de buurt!

  Sligro bezorgservice

  Ruig is Sligro Verspartner. Dat betekent dat wild en gevogelte dat je bestelt via Sligro, door ons geleverd wordt.

  Ruig bezorgservice

  Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Benieuwd of we ook in jouw omgeving leveren?

  Winkel Oostzaan

  Ben je een particuliere klant? Dan verwelkomen we je graag in onze winkel in Oostzaan, onder de rook van Amsterdam.