Sprankelende Kerstrecepten om de show mee te stelen

Concepten, Recepten, Wild & Gevogelte

De feestdagen zijn hét moment om te stralen. Niet door overdaad, maar door pure ingrediënten en bijzondere bereidingen. Verras je gasten met spetterende (wild)gerechten, een warme sfeer en vooral échte aandacht voor elkaar.

Klik op onderstaande afbeelding om het recept te openen. Met deze recepten zet je een feestje op tafel! Stuk voor stuk heelijke gerechten om de show mee te stelen tijdens de feestdagen.

Hertencarpaccio met kruiden

Konijnenbouten met risotto

Confit de canard

Parelhoen supreme met truffel

Hertenbiefstuk met noten

Reefilet met savooiekool

Hertenragout met pappardelle

Coquelet met gepofte aardpeer

De perfecte kalkoen

Hazenpeper met chocotruffelsaus

Hertenbiefstuk met foie royale

Gegratineerde hazenrug

Meer inspiratie?

Nog meer lezen? Graag! We publiceren doorlopend mooie recepten, innovatie concepten en het meest opvallende nieuws. Alles wat je als echte foodie of foodprofessional nodig hebt dus!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.