Tropisch sateetje

Recepten, Wild & Gevogelte

Bereidingswijze

  • Bestrijk de saté met wat olie en gril op een barbecue, grillpan of plancha in circa 6 minuten gaar. Keer regelmatig.
  • Meng intussen de chilisaus met de ananas en de koriander.
  • Serveer de saté met de saus en een partje citroen of limoen.
Kip dij saté

Artikelnummer: 842258

Ingrediënten, voor 1 persoon

  • 1 stokje saté
  • Zonnebloemolie
  • 1 el Tropical chilisaus (Go-Tan)
  • 2 schijven verse ananas, fijngehakt
  • 1 takje koriander, fijngehakt
  • Partje citroen of limoen

    Werken bij Ruig

    Op zoek naar een leuke baan? Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Naast de nieuwste vacatures, geven onze collega’s je ook letterlijk een kijkje in onze keuken en delen ze waarom werken bij Ruig zo bijzonder is.

    Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de levendige wereld van wild en gevogelte!