Upgrade je coffee to go nu!

Blogs, Loustain

Niets zo lekker als een verse bak koffie, het liefst gemaakt door een barista. Nu we met z’n allen thuiswerken moeten we het doen met onze Senseo- en koffiezetapparaten. Niks mis mee maar we missen af en toe wel een lekkere cappuccino, latte of espresso van een van onze favoriete koffietenten.

Gelukkig zijn de meeste koffiezaken weer geopend met een afhaalpunt voor de lekkerste ‘coffee to go’. Zolang de horeca gesloten is, kun je hier terecht voor een lekkere koffie. Door het aanbieden van een versnapering bij de koffie kun je je zaak onderscheiden. De shortcakes van Loustain bieden je volop mogelijkheden! Je kunt uit verschillende producten kiezen, dus zo creatief zijn als je maar wilt!

Liever al een to-go verpakking? Kies dan voor onze per portie voorverpakte én glutenvrije brownies to go of een caramel heaven to go. Deze laatste is een bodem van heerlijke shortcake bodem ruim overgoten met zachte caramel en gegarneerd met cranberries, stukjes pure chocolade, pompoen- en zonnebloempitten. Ideaal om zo met de koffie mee te nemen!

De producten worden bevroren geleverd en hoef je alleen maar te ontdooien.

Nog een tip: Hoe kan je je gast een duidelijke koffiekaart bieden? Een uitkomst biedt een koffiekaart bestaande uit pictogrammen: in deze koffie zit deze hoeveelheid melk, in die zoveel schuim etcetera.

Bekijk alle brochures

Ons totale assortiment is opgedeeld in verschillende brochures. Daarmee heb je altijd een overzicht van onze producten én een schat aan informatie en inspiratie binnen handbereik.

Wil je daarna nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag mee!