Werken bij Ruig

Het is 1891. De wereld van familiebedrijf Ruig omvat niet meer dan een oude bakfiets, een boerderij en het Amstelhotel als klant voor verse eieren. De oprichter van Ruig, Pieter Ruig, had koopmansbloed want hij breidde zijn assortiment al snel uit met de handel in kippen. Horeca ondernemers werden door de mogelijkheden van het opdelen van kip op maat door Ruig bediend en particulieren konden hun poeliersproducten in de winkel in Amsterdam kopen.

Inmiddels zijn we meer dan 125 jaar verder. Er is veel veranderd, maar de passie voor goed, eerlijk en lekker eten staat nog altijd centraal. Ook is Ruig nog altijd een familiebedrijf met ambachtelijk wild en gevogelte en bake-off broodproducten van topkwaliteit. Anno nu zijn wij Verspartner van Sligro en hebben wij shop-in-shop vestigingen in de meeste Sligro zelfbedieningsgroothandels. Daarnaast heeft Ruig een winkel voor particuliere klanten in Oostzaan, waar ook ons kantoor en de productielocatie gevestigd is.

Op deze pagina vindt u de vacatures bij Ruig. We zijn doorlopend op zoek naar de beste productiemedewerkers, logistiek medewerkers, maar ook poeliers en verkoopspecialisten. Zoek je een leuke baan? Bekijk dan de vacatures van Ruig en word onderdeel van onze familie.

 

Kenmerken van Ruig

Weinig hiërarchie
Lage bureaucratie
Kerngezond familiebedrijf
Goede toekomstvisie
Échte waardering voor je werk

 

Productie & logistiek

Ruig verwerkt tientallen tonnen wild en gevogelte per week in Oostzaan. Dit doen we op ambachtelijke wijze in een omgeving waar kwaliteit, enthousiasme en een familiesfeer centraal staan. Werken in de productie betekent dagelijks werken met mooie producten en leuke collega’s!

Vestigingen

Binnen de Sligro-vestigingen heeft Ruig 37 verschillende shop-in-shops waar onze verkoopspecialisten elke dag met veel plezier en een gevoel van kwaliteit onze klanten ontzorgen. Onze collega’s weten klanten te verrassen en inspireren, met als doel: het verkopen van het mooiste wild en gevogelte.

Kantoor

Het kantoor van Ruig in Oostzaan is een onmisbare back-office. Door de diverse afdelingen, zoals marketing, verkoop, administratie en HR wordt intensief samengewerkt om de verwachtingen van onze klanten én collega’s te overtreffen.

België

Onlangs openden de Sligro-ISPC vestigingen in België. Ook hier bieden we volop inspiratie en innovatieve concepten met de lekkerste producten. Op dit moment zijn we op zoek naar een Medewerker Wild en Gevogelte voor de vestiging in Antwerpen en Gent.

Open sollicitatie

Denk je het talent te zijn waar wij naar op zoek zijn, maar staat je ideale vacature er niet bij? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Recruiters & headhunters

Willen jullie dit even doorlezen?

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Onze afdeling HR vindt bellen heel erg fijn. Maar dan vooral als het met medewerkers en toekomstige collega's is.
Daarom zijn we ook graag zo goed mogelijk bereikbaar.

Recruiters en headhunters hoeven wat ons betreft ook niet te bellen, want werving en selectie doen we het liefst zelf.
Dat gaat ons ook goed af. En als we jullie hulp tóch nodig hebben, dan bellen wij wel even. Deal?