Avondmedewerker Zwolle

Zoek je een baan in de avonduren? Je werkt met dagverse producten, verzamelt orders en ondersteunt de verkoopspecialist. Je werkt in een gekoelde omgeving waar gastvrijheid en service centraal staan. We leveren topkwaliteit en geven onze klanten ook die beleving. Bij voorkeur wil je parttime werken, maar als je graag fulltime aan de slag wil kunnen we dat zeker bespreken.

Namens Ruig werk je bij Sligro Zwolle. Je start tussen 15:00 en 18:00 uur en gaat door tot 24:00 uur. Je ondersteunt de verkoopspecialist en verzamelt orders. Je maakt er een sport van om orders snel en goed te verzamelen aan de hand van een opdracht. Daarnaast controleer je de producten op aantallen, let je op de kwaliteit en zorg je dat de orders correct en volledig het pand verlaten.

Wat wij van je verwachten

Je hebt ‘iets’ met goed en lekker eten. We vragen niet om ervaring met wild en gevogelte of een SVO vakdiploma, maar wel om leergierigheid, passie en bevlogenheid. Leeftijd maakt ons niets uit, of je een man of vrouw bent ook niet. We verwachten wel dat je er geen moeite mee hebt dat je zo nu en dan flink moet 'aanpoten'.

Daarnaast:

  • Je werkt in de avond en het weekend
  • Je werkt tenminste 3 avonden per week
  • Je hebt geen moeite met werken in een gekoelde omgeving
  • Je bent nauwkeurig en niet bang om je handen uit je mouwen te steken
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over Ruig

Ruig is de grootste totaalleverancier van Nederland op het gebied van wild en gevogelte, voor horeca en particulier. Wij zijn gevestigd in 40 vestigingen van vooruitstrevend marktleider Sligro en hebben een landelijk bereik via de bezorgservice. Al meer dan 125 jaar bieden wij een specialistisch en ambachtelijk assortiment kip, kalkoen, wild en gevogelte producten die worden verwerkt en bereid in ons productiebedrijf in Oostzaan.

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 - 684 73 72.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Deze vacature delen?

Direct solliciteren?