Wildpie met hert
Bereidingswijze
- Meng de stoofschotel met de peterselie en tijm. Verdeel koud over 4 ovenschaaltjes.
- Steek rondjes uit het bladerdeeg, een fractie groter dan de bakjes. Bestrijk de randen van de bakjes met het ei en druk het deeg erop. Knijp de randjes een beetje dubbel zodat er een mooi randje ontstaat en het deeg goed vastzit. Bestrijk de bovenkant met ei en maak een gaatje in het midden zodat de stoom kan ontsnappen.
- Bak de pie’s in circa 25 minuten goudbruin in een oven van 180°C.
Serveertip:
Lekker met aardappelpuree.
Ingrediënten, voor 4 personen
- 1 bak hertenstoofschotel (700 gr)
- 4 takjes bladpeterselie, de blaadjes gehakt
- 4 takjes tijm, gerist
- 1 plak bladerdeeg
- 1 ei, losgeklopt
Herten stoofvlees gesneden
Artikelnummer: 4219
Werken bij Ruig
Op zoek naar een leuke baan? Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Naast de nieuwste vacatures, geven onze collega’s je ook letterlijk een kijkje in onze keuken en delen ze waarom werken bij Ruig zo bijzonder is.
Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de levendige wereld van wild en gevogelte!