Wildzwijnstoof met zoete-aardappelfriet

Recepten, Wild & Gevogelte

Bereidingswijze

  • Verwarm de stoof op lage stand.
  • Snijd de beukenzwammen los en de grotere oesterzwammen kleiner. Verhit de boter en bak hierin de paddenstoelen in 5 minuten lichtbruin en gaar.
  • Meng met de stoofpot en voeg voor het ‘soerfleisch’-gevoel de azijn toe.
  • Frituur intussen de zoete-aardappelfriet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Serveer het stoofvlees met de friet.

      Ingrediënten, voor 4 personen

      • 700 gr. wildzwijnstoofschotel
      • 1 doosje beukenzwammen
      • 1 doosje oesterzwammen
      • 10 gr. boter
      • 2 el. rodewijnazijn
      • 800 gr. Aviko zoeteaardappelfriet (diepvries)
      • Frituurolie
        Ruig wildzwijn stoofschotel

        Artikelnummer: 129707

        Werken bij Ruig

        Op zoek naar een leuke baan? Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Naast de nieuwste vacatures, geven onze collega’s je ook letterlijk een kijkje in onze keuken en delen ze waarom werken bij Ruig zo bijzonder is.

        Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de levendige wereld van wild en gevogelte!