ZiN in een goede training?

Nieuws, Wild & Gevogelte

In 2020 gaven we voor het eerst een training in nieuwe stijl: als interactieve workshop, waar jij als (horeca-)ondernemer ook zélf de mouwen uit de handen mag steken. Wij vonden het een groot succes, maar belangrijker nog: de bezoekers ook. Daarom herhalen we dit concept in 2021!

Op het moment van schrijven hebben we twee trainingen gepland staan in 2021: een workshop gevogelte en een workshop over wild. Beide worden gegeven door onze productspecialist Armand Janssen en de uitbater van Wijnhuis De Blauwe Camer: Maikel Beljaars. Deze twee specialisten nemen je mee zodat ook jij aan het einde van de training alles weet over dit assortiment.

We kiezen bewust voor een kleine groepsgrootte: zo krijgt elke deelnemer de verdiende aandacht. Ook hebben we hierdoor voldoende tijd om al je vragen te beantwoorden.

20 april 2021: Training Gevogelte

  • Je maakt kennis met diverse soorten gevogelte
  • Armand leert je hoe je gevogelte uitbeent
  • Maikel inspireert je met nieuwe en creatieve gerechten
  • Je eet een héérlijke lunch
  • Je gaat zelf aan de slag met gerechten voor joúw kaart

13 september 2021: Training Wild

  • Armand vertelt je alles over écht wild
  • We leggen je uit hoe je zelf kunt uitbenen
  • Maikel bereidt live de lekkerste wildgerechten
  • We serveren een smaakvolle lunch
  • Je krijgt de mogelijkheid om zelf met wild te werken

Benieuwd hoe zo’n training eruit ziet?

Vorig jaar gaven we ook een wildtraining. We hebben hier veel positieve reacties op gekregen. Daarom is de opzet voor 2021 in de basis gelijk. Van de laatste editie hebben we een korte video samengesteld. Bekijk ‘m voor een impressie.