ZiN in Gevogelte

Blogs, Nieuws, Wild & Gevogelte

ZiN inspiratie lab is een initiatief van Sligro, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Het begint al bij de ontvangst. Hier wordt je welkom geheten door een digitale mevrouw uit het verleden die je de weg wijst. Vervolgens loop je door de gang vol history, waar Koninklijke Ruig ook een mooie centrale plek heeft. Daarna kom je in het inspiratie lab waar de zintuigen op een creatieve manier geprikkeld worden gevolgd door het kooktheater met zicht op open keuken waar inspirerende trainingen worden gegeven.

Hoe verras jij je gasten dit voorjaar met gevogelte?

Op 11 april geeft Koninklijke Ruig de jaarlijkse Gevogelte training voor de foodprofs. Deze wordt georganiseerd in het ZiN inspiratielab van Sligro door Hans Jansen, accountmanager bij Koninklijke Ruig en Maikel Beljaars, topkok bij Wijnhuis De Blauwe Camer.

Tijdens de training maak je kennis met diverse soorten gevogelte. Hans is expert op het gebied van wild & gevogelte en vertelt je alles over de afkomst, smaak en het uitbenen van een aantal interessante soorten gevogelte.

Vervolgens geeft Maikel je volop inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met gevogelte en bijpassende groente.

Uiteraard is veel aandacht voor de wijze waarop de ideeën kunnen worden vertaald naar jouw kaart: na de lunch ga je zelf aan de slag met nieuwe gerechten voor je kaart, zodat het makkelijker is om na de training aan de slag te gaan met de tips en inspiratie die je tijdens de training hebt opgedaan.

Wil jij deze training niet missen? Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op via Training Gevogelte | Sligro ZiN

Meer inspiratie?

Nog meer lezen? Graag! We publiceren doorlopend mooie recepten, innovatie concepten en het meest opvallende nieuws. Alles wat je als echte foodie of foodprofessional nodig hebt dus!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.